Als je denkt dat alles tegenzit,
denk dan opnieuw.

 

 

U zoekt een training op maat?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik maak al mijn trainingen op maat: úw maat.

De trainingen zijn uiteraard verschillend van inhoud (leiderschap, klantbejegening, teambuilding, verkoop, verzuimbegeleiding enz.), maar hebben alle één kenmerk gemeen: ze worden transformationeel gegeven. Dit betekent: de individuele mens en zijn gedrag staan centraal. De training is een proces van bewustwording over het eigen gedrag en de persoonlijke kwaliteiten. De deelnemer wordt gestimuleerd om op zijn eigen, persoonlijke wijze met zijn persoonseigen talenten de stof in zich op te nemen.

De trainer zal voortdurend spiegelen en coachen. Het resultaat is een langdurige verandering van het gedrag.

Bij vrijwel alle trainingen doorlopen we hetzelfde proces. In het eerste (kennismakings)gesprek stellen wij uw vraag vast. Vervolgens houd ik met een aantal van uw betrokken medewerkers een kort interview om het kennisniveau en de verwachting te achterhalen. Op basis van deze gegevens krijgt u mijn trainingsvoorstel. Indien u hiermee akkoord gaat, eventueel na bijstelling, wordt de training uitgevoerd. Omdat alle trainingen op maat worden gemaakt, zijn aanpassingen altijd mogelijk. Natuurlijk maakt een afsluitende evaluatie onderdeel uit van dit pakket.

Uw nieuwsgierigheid is gewekt en u wilt meer weten: u belt mij op 06046340513 voor een afspraak voor een uiteraard vrijblijvend gesprek.

Succes duurt niet eeuwig en blunders zijn zelden fataal. Het enige wat telt, is de moed om door te gaan.

Sir Winston Churchill